top of page

Manna Food - en unik, plantebaseret og økologisk smagsoplevelse

Manna Food har siden 2019 udviklet en serie af delikat, plantebaserede produkter, lavet af 100% økologiske råvarer i den højeste kvalitet.

Med produkterne ønsker Manna Foods produktudviklere at give kunderne en unik smagsoplevelse med udgangspunkt i solidt håndværk.

Visionen for Manna Food er at skabe 100% plantebaserede produkter, der kan bidrage til et velsmagende sundt og varieret måltid. 

 

Vi tilstræber at anvende lokale danske råvarer fra producenter som deler vores tilgang til og respekt for miljøet. Videre har vi hos Manna Food som målsætning, at vores produkter skal være dansk produceret, hvilket sikrer kvaliteten og giver en høj grad af fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Det rigtige aftryk

Vi vil gerne være med til at flytte brugernes præference, så det bliver en både velsmagende og sund oplevelse at spise plantebaseret. Manna Foods produkter lader kvaliteten og kreativiteten tale for
sig selv.
Det gør det nemt at tage et bevidst valg og tilvælge bæredygtighed, kvalitet og en stor smagsoplevelse – der er skabt gennem kærligheden til det gode håndværk – og samtidig sikrer man et måltid med et væsentligt lavere CO2-aftryk.

Miljøet og vores kunder er i fokus

Hos Manna Food er ”semi-finished-products” et fokuspunkt, da det kan hjælpe vores kunder med at effektivisere arbejdsgange og energiforbrug, så tiden og ressourcerne i køkkenet kan bruges på den gode mad og sund ernæring, samtidig med at madspild minimeres.


Det skal være nemt at få 100% plantebaserede madløsninger; 100% økologiske og 100% fri af E-numre– og her er Manna Food en ideel samarbejdspartner.


Manna Foods agile organisation giver tillige mulighed for et fleksibelt samarbejde om udvikling af nye unikke produkter, hvor opskrifter og volumen tilpasses jeres specielle ønsker og behov – Derved kan I opnå en skræddersyet løsning, der passer til jeres profil og kravene fra slutbrugerne.

bottom of page